30.9.2011

Iltalehti: Kirkkoherra pyysi tappamaan vihamiehensä


Uuden Suomen verkkolehti poisti syytä ilmoittamatta kaikki Puheenvuoro-palstalla julkaistut kirjoitukseni. Katson asian loukkaavan sananvapauttani ja julkaisen tässä blogissa uudelleen joitakin poistettuja kirjoituksia.
Iltalehti: Kirkkoherra pyysi tappamaan vihamiehensä

Julkaistu Uuden Suomen verkkolehdessä 15.9.2010 15:54
Pauli Saarinen FSB, Kavkaz Center, Juha Molari, Kaukasia, Kotimaa 90 kommenttia

Tämän päivän 15.09.2010 Iltalehden kannessa on Pohjan suomenkielisen seurakunnan kirkkoherra Juha Molarin kuvan tekstin kera: "Byrokratia suututti. Kirkkoherra pyysi tappamaan vihamiehensä".

Iltalehden sivulla 8 toimittaja Soila Saroniemi on otsikoinut tekstinsä: "Tuhotkaa toimittajat" Kirkkoherra Juha Molari toivoo nettivideolla aktivistitoimittajien tappamista.

Toimittaja Saroniemi toteaa, että Venäjä-sympatioistaan tunnettu Pohjan suomenkielisen seurakunnan kirkkoherra Juha Molari toivoo tsetseenien asiaa ajavan Kavkaz Centerin lopullista hävittämistä.

Molari pitää Kaukasian emiraatin tiedotuskanavaa Kavkaz Centeriä terroristien äänitorvena ja siksi laittomana.

Molari syyttää verkkosivustoa ja tiedotustoimistoa maineensa tahrimisesta ja turvallisuutensa vaarantamisesta. Sivustolla on jatkuvasti häntä herjaavia kirjoituksia, Molari väittää.

Turhautuneena Molari liitti blogiinsa noin neliminuuttisen videon. Siinä hän pyytää apua Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:ltä, jotta se tuhoaisi verkkosivuja kirjoittavat toimittajat. Molari ehdottaa myös Kavkaz Centerin käyttämän serverin räjäyttämistä.

Molari ei ole huolissaan videon mahdollisista vaikutuksista hänen viranhoitoonsa.
- Tuskin siitä mitään seuraa.

Espoon tuomiokapituli on huolissaan Molarin puheista, joita se pitää uhkaavina. Se selvittää Molarin toimintaa ja harkitsee jatkossa, voiko kirkkoherra jatkaa virassaan, kertoo lakimiesasessori Kari Ventä.

Kavkaz Centerin palvelimien ylläpidosta vastaavan Mikael Storsjön mielipidettä toimittaja Soila Suroniemi ei ole artikkelissa kysynyt. Nyt Molari sai vapaasti ja vastaansanomatta kertoa turhautumisestaan, byrokratian ongelmista ja miten mukamas Kavkaz-Center on kirjoittanut pahoja hänestä.

Iltalehdessä on esitetty myös kirkkoherra Juha Molarin videon teksti, josta kerroin edellisessä blogissani:
http://saarinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/43605-pappi-vaati-palvelimia-ra...

90 kommenttia

15.9.2010 16:02 Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)
Mikäli kirkkoherra, teologian tohtori Juha Molari ei tehnyt uhkailujaan kirkkoherrana, niin sitten ilmeisesti vihajärjestö SAFKA:n jäsenenä.

Kun kirkkoherra Molari yhdessä KGB-toimija Abdullah Tammen kanssa ensimmäisen (?) kerran viime vuoden joulukuussa kiihotti ihmisiä tsetsenivihaan islamilaisen puolueen puoluetoimistolla, paikalla olivat niin Venäjän suurlähetystön (FSB?) edustaja, ettäSAFKA:n johtaja tohtori Johan Bäckman. Kumpi oli "ylinvalvoja" ei minulle selvinnyt.

15.9.2010 18:59 Pauli Saarinen
Kirkkoherra ei viran toimituksen ulkopuolellakaan voi esiintyä yksityishenkilönä. Siitä kertoo Espoon tuomiokapitulin 10.06.2010 kirkkoherra Juha Molarille antaman kirjallisen varoituksen perustelu:

"Tuomiokapituli ei aseta rajoituksia pappisviran haltijan perusoikeuksille eikä siis myöskään oikeudelle osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Kirkkolain 8 luvun 1 momentissa, joka koskee viranhaltijan käyttäytymistä virka-asemaansa sopimattomalla tavalla, ei korosteta käyttäytymisvelvollisuutta myös viran ulkopuolella. Tämä ei kuitenkaan merkitse sitä, ettei papin käyttäytymiselle viran toimituksen ulkopuolella voida asettaa mitään vaatimuksia.

Tuomiokapituli on katsonut ja katsoo, että epäasiallista ja loukkaavaa kielenkäyttöä voidaan pitää pappisviran haltijan asemaan sopimattomana."

Kirkkoherra Juha Molari on siis edellä olevan perusteella tehnyt uhkailunsa kirkkoherrana.

15.9.2010 16:21 Mikael Storsjö (nimimerkki)
Linkkejä Saarisen juttuun liittyen:
Iltalehden tämän päivän lööppi:
http://www.storsjo.net/looppiarkisto20100915.jpg

Tapansa mukaisesti Molari taas katsoo www.kavcazcenter.com:n jutun olevan täynnä valheita ja uhkailua. Luettuani juttua minulle ei aukea mikä tuossa jutussa poikkeaisi objektiivisesta totuudesta.
Omassa blogissaan (http://juhamolari.blogspot.com/2010/09/finnish-photographer-and-journali...) Molari on löytänyt skuupin - Kavkaz-Centerilla on jopa omia valokuvaajia Suomessa! ::)) Tuo mies tuossa kuvassa ei todellakaan ole mitä pienintäkään tekemistä Kavkaz-Centerin kanssa, ja hän taitaa tällä hetkellä olla hyvin, hyvin vihainen manauspapin valheisiin. Kun lähettää julkista kutsua yleisölle, joskus yleisöä tulee paikalle. Näin ei tosin tapahtunut likaisen troikan kevätretkellä toimistooni ja kotiini - siinä oli jopa troikka supistunut parivaljakoksi.

Mikael Storsjö

15.9.2010 16:31 repe (nimimerkki)
laitn jo Hazardin Halme-kolumnien jälkeen tai välittömästi Iltalehden boikottiin. Ei yhtään yllätä, että lehti propagoi Molarin hyväksi ja on hänen äänitorvenaan. Hyhh.

15.9.2010 16:38 Mikael Storsjö (nimimerkki)
Toimittaja on ystävällisesti ollut minuun yhteydessä - hän ei ollut eilen tavoittanut minua. Hän kertoi että aiheesta luultavasti tehdään jatkojuttu.

Luulenpa että me jotka tiedämme Molarin metkuista, valheista ja häiriköintitaipumuksesta koemme että näistä olisi voinut kirjoittaa enemmän jo nyt. Mutta toisaalta, suuren yleisön mielestä tämäkin juttu on, Molarin videon sanoja lainataksen - "tehty maineeni pilaamiseksi".

15.9.2010 16:50 Tuula Hölttä
Pyysin joskus aiemmin, että Juha Molari jätettäisiin rauhaan. Ei siksi, että olisin samaa mieltä asioista hänen kanssaan, vaan siksi, että hänellä on teologin koulutus ja että hän on pappi, jonka koulutus ei vähimmässäkään määrin ole valmistanut häntä "maallisen regimentin" keinoja kaihtamattomaan poliittiseen taisteluun, johon hän on joutunut.

Onko liikaa pyydetty se, että tässä tapauksessa "armo kävisi oikeuden edestä" ja hänelle kerrottaisiin virallisesti, ettei hänen perheensä tai lapsensa turvallisuus ole uhattuna ja että "taistelua" käydään ainoastaan informaatiotasolla kenenkään fyysistä elämää vaarantamatta.

15.9.2010 17:38 Vieras (nimimerkki)
Ymmärräthän Sinä Tuula itsekin, että Juha Molari on omalla toiminnallaan aiheuttanut ongelmansa. Lapsikin tajuaa, että järjestämällä manaamistilaisuuden Kavkaz Centeriä vastaan, hänen toimintaansa tullaan kyseisessä mediassa käsittelemään.

Hän ei ole todellakaan joutunut, vaan tieten tahtoen hakeutunut poliittiseen taisteluun. Eikä hän tule lopettamaan politikointiaan, vaikka hänelle luvattaisiin mitä tahansa. Hän vain käsittäisi sen lupana jatkaa toisten henkilöiden vainoamista. Siitä osoituksena on hänen viimeinen bloginsa, jossa hän jälleen kerran ottaa uuden kohteen hyökkäyksensä kohteeksi.

15.9.2010 18:14 Pauli Saarinen
Ei kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри ole joutunut "keinoja kaihtamattomaan poliittiseen taisteluun", vaan hän on itse käynnistänyt sen omilla kirjoituksillaan. Sen vuoksi ei ole ajateltavissa, että Molari jätettäisiin rauhaan, varsinkin nyt, kun myös sanomalehti on kiinnittänyt huomiota hänen kirjoituksiinsa. Tuntuisi peräti omituiselta, jos muut vaikenisivat, kun lehdistö kirjoittaa asiasta.
Kukaan ei ole uhannut kirkkoherra Molarin perheen tai lapsien turvallisuutta.

Juha Molari kertoi blogissaan, että hänen pieni poikansa tulee aikoinaan menemään Venäjän armeijaan. Tämän jälkeen bloginini kommentoija kirjoitti Pertti Rasun runokirjan otsikoin "Rakas poikani - kuoleman lapsi" viitaten kirkkoherralle varoituksen Venäjän armeijan vaaroista.
On tunnettua, että Venäjän armeijassa simputus on erittäin laajaa. Varusmiehiä loukkaantuu tai kuolee. Kuolleet raportoidaan itsemurhiksi.

Kirkkoherra Juha Molari kehitti kuitenkin asiasta rikosilmoituksen, jonka mukaan hänen lapsensa henkeä uhataan.
Molarin blogin "Polisi avasi nettikeskustelut ronskille kielenkäytölle"
http://juhamolari.blogspot.com/2010/09/poliisi-avasi-nettikeskustelut.html
mukaan syyttäjä on määrännyt, että esitutkintaa ei aloiteta.

15.9.2010 18:54 Tuula Hölttä
Pauli S: "Ei kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри ole joutunut "keinoja kaihtamattomaan poliittiseen taisteluun", vaan hän on itse käynnistänyt sen omilla kirjoituksillaan."

Tarkoitin "keinoja kaihtamattomalla poliittisella taistelulla" Johan Bäckmanin aloittamaa suomalaisvastaista propagandataistelua. Kun Juha Molari on kirjoituksissaan pyytänyt apua ja kertoo olevansa yksin, olen ihmetellyt mihin ihmisoikeusaktivistiksikin tituleerattu Bäckman ja muutkin Safka-aktivistit ovat nyt häipyneet ystävänsä rinnalta. Mielestäni Juha Molari ei ole yksin syyllinen syntyneeseen tilanteeseen.

15.9.2010 20:29 Pauli Saarinen
Tuula Hölttä 15.9.2010 18:54

Tuula Hölttä, olet aivan oikeassa tarkoittaessasi "keinoja kaihtamattomalla poliittisella taistelulla" Johan Bäckmanin aloittamaa suomalaisvastaista propagandataistelua.

Kirkkoherra Juha Molari on kirjoituksissaan pyytänyt apua ja kertoo olevansa yksin. Minäkin ja monet muut ovat ihmetelleet, mihin ihmisoikeusaktivistiksikin tituleerattu Bäckman ja muutkin Safka-aktivistit ovat nyt häipyneet ystävänsä rinnalta.

Juha Molari ei missään tapauksessa ole yksin syyllinen syntyneeseen tilanteeseen. Hän vain seuraa korkeata auktoriteettiaan Johan Bäckmania. Hänestä ollaan tekemässä uhri, marttyyri, jonka Bäckman ja Safka tarvitsevat Venäjän propagandaansa varten. Sen jälkeen Molari saa mennä.

”Professori” Bäckman voi taas käydä antamassa lausuntoja Suomi-asiantuntijana Venäjän television pääuutislähetyksessä. Käydä kertomassa, miten huonosti asiat ovat Suomessa, kun vaatimaton, isämaallinen ja syrjään vetäytyvä pikkukylän pappi pantiin viralta hänen venäjämielisyytensä ja terrorismin torjuntaan liittyvien lausuntojensa vuoksi.

15.9.2010 16:55 pale rider (nimimerkki)
Tällaista massaa kantaa hyvyyden uskonto organisaatioidensa sisällä.

Kaikki kolme abrahamista uskontoa ovat todellisuudessa pahan palvontaa ja alistamista, siitä ei pääse mihinkään.

On tällä kirkkoherralla erikoislaatuisen psykoottiset opit ja verenhimoinen jumala kun oikein murhakoneita avuksi pyydellään.

Tällä tempulla voin onnitella ko. kirkon isää: neljä ystävääni erosi kirkosta tänä aamuna. Että onnea pelle.

15.9.2010 18:00 Hannu Berija-Rainesto
Minä en näe MOLARIN PUHEISSA MITÄÄN MERKILLISTÄ. TUHOAMINENHAN EI OLE TAPPAMISTA JA SERVERIN RÄJÄYTTÄMINEN ON PELKKÄÄ SYMBOLIIKKAA.
Parhaillaan tuhotaan Pasilan ratapihaa, luontoa ja eläinkuntaa ja ties mitä uusien teiden ja rakennelmien tieltä.

Russofopisille järjestöille ei voi antaa elintilaa ja ne tulee hävittää rauhansopimuksen nojalla. Jos tuomiokapituli toimii toisin, syyllistyy hän tämän rauhansopimuksen rikkomiseen!!
Kirjoitaja on nyt itse syyllistynyt Molarin aiheettomaan syyllistämiseen ja samoin fasismin suosimiseen, kun ei sitä suoraankiellä, kuten Pariisin rauhansopimus sanoo!

Molarin tarkoitus ja puheet edistävät maailman rauhaa ja Venäjän vastaisen joukon raivaamista pois päiväjärjestyksestä. Tämä on tervettä ja kunnioitettavaa. Molari tulisi palkita teostaan ja itsensä uhraamisesta rauhanpalkinnolla!

15.9.2010 18:12 Vieras (nimimerkki)
Berija on ottanut kantaa myös omalla palstallaan;

"Niin, mitähän tulisi tehdä, kun pommien heittelykin on tehty laittomaksi muilta kuin valtioilta? Jopa YK suosittaa maltillisuuteen, jotta laillistettut ryöstöt voivat jatkua!

Tarkastelkaapa kuvaa artikkelin vieressä ja miettikää, mitä Stalin ja Berija olisivat tehneet. Tulisiko toimia samoin, kun valta saadaan lailliseksi ja työväen käsiin. Sanoohan sotilasoppimme saksalainen isä von Clausewitz, että vihollinen tulee eliminoida niin, ettei siitä enää nouse kummitteleen!?"

Jokainen tietää ja suurin osa myös pystyy tunnustamaan (pl herra Rainesto) Stalinin ja Berijan "ansiot" ihmisten murhaajina.

15.9.2010 18:41 Pauli Saarinen
Ehkä ei sentään rauhanpalkintoa, mutta Espoon hiippakunnan piispa voisi myöntää kirkkoherra Juha Molarille Юха Молaри Pyhän Henrikin ristin kunniamerkin ja rovastin arvonimen. Sen jälkeen Espoon tuomiokapituli voisi panna kirkkoherra Molarin viralta.

15.9.2010 18:46 Pauli Saarinen
Eipä näytä Hannu Berija Rainesto osaavan muuta kuin Pariisin rauhansopimuksen, koska aina vetoaa siihen. Mielestäni hän voisi nykyaikana etsiä väitteilleen perusteita vaikka Euroopan Unionin lainsäädännöstä.

15.9.2010 20:40 Rane (nimimerkki)
Onkos tämä Molarin lausuma Raineston mielestä jotain muuta kuin yllyttämistä tappamiseen:

"Elämässähän voi sattua kaikenlaista ja se tarjoaa erittäin suuren mahdollisuuden tämän Kaukasian emiirikunnan terroristijärjestön toimintaa monella tavalla kannattavan, tukevan, avustavan Kavkaz Centerin toiminnan lopettamiseksi. Nämä tietyt henkilöt te löydätte helposti, ne kaikki olennaiset henkilöt eri puolilta Eurooppaa. Nämä tietyt henkilöt voi tuhota, kun elämässä voi sattua kaikenlaista. Kuin myös palvelimet voi räjäyttää."

15.9.2010 18:56 Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)
Kuva vihajärjestö SAFKA:n virallisilla sivuilla, jossa Tasavallan presidentti Tarja Halonen kuvattiin ammuttuna, luodinreikä otsassa, on poistettu.

Ilmeisesti liittyy tähän järjestön uhkailukampanjaan ja/tai sen poliisitutkintaan. - Toki kuva itsessään on taltioitu.

15.9.2010 19:36 Rane (nimimerkki)
Kotimaa-lehti uutisoi:
Kapituli selvittää Molarin tuhopuheet

15.9.2010 19:46 agendo2 (nimimerkki)
Tuula Hölttä: "Mielestäni Juha Molari ei ole yksin syyllinen syntyneeseen tilanteeseen."

No ei todellakaan, vaan hänen "pomonsa" on kohudosentti Bäckman.
On tärkeää hahmottaa koko SAFKA:n tavoite.
Bäckman ja kommari-ystävät ovat kaikonneet ja papin ja Tammen ollessa "etulinjassa" tsetseeni-jahdissa.

Pitäisikö tehdä johtopäätös, että taka-alalle kaikonneet safkalaiset pelkäävät kuumaveristen tsetseenien kostoa.

15.9.2010 19:58 agendo2 (nimimerkki)
On muistettava, että pappi-Molarin fanaattiset toimintatavat ja tempaukset johtuvat hänen omasta historiastaan, eikä pelkästään SAFKA:n tavoitteista.

Hän ei ole nykyisessä umpikujassaan vahingossa, vaan erittäin tietoisena ja motivoituneena. Katkeruus teettää periksiantamattomalle kaikenlaista, jopa vahinkoa itselleen ja lähimmilleen.

15.9.2010 20:09 agendo2 (nimimerkki)
Ei pidä unohtaa, että SAFKA:n pääideologi Bäckman tarvitsee Venäjä-vastaisuuden "uhreja". Papista tulee oikea marttyyri, jolla voi taas revitellä Venäjän mediassa ja kohudosentti suoltaa liukuhihnalta lausuntoja, kuinka hirveää russofobia Suomessa on.

Mutta mitä se auttaa pappia, kun liperit on viety?

15.9.2010 20:44 Pauli Saarinen
Vastasin jo aiemmin Tuula Höltän kommenttiin lähes samoin sanoin. Juha Molarista tehdään marttyyri, jonka avulla "professori" Johan Bäckman voi tehdä Suomen mainetta likaavaa propagandaa Venäjän mediassa.

On vaikea ymmärtää, kuinka kauan nyky-Venäjän johto ja FSB sallivat tällaisen neulanpistopolitiikan jatkuvan. Se vahingoittaa myös Venäjän mainetta suomalaisten silmissä.

Kirkkoherra Molarille voi tulla taloudellisia vaikeuksia, kun liperit lähtevät ilman irtisanomisaikaa. Ehkä hänen olisi paras luopua Porschen ostosuunnitelmista.

15.9.2010 21:00 Vierashihhuli (nimimerkki)
narsisti pappi saa ansionsa mukaan. joskus. samoin imbisilli kohudosentti ja muut hietaset ja krohnit

15.9.2010 21:20 Pauli Saarinen
Kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри joutuu kärsimään omista kirjoituksistaan, mutta minä pelkään, että liikkeelle paneva voima, kohudosentti Johan Bäckman Йохан Бекман pääsee kuin koira veräjästä.

Johan Bäckman on vaiennut viisaasti Kavkaz Centerin asiassa ja laittanut Molarin sekä Abdullah (Risto) Tammen asialle. Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) - Антифашистский комитет Финляндии (АКФ) koko muu joukko on ollut hiiren hiljaa.

15.9.2010 23:34 Pauli Saarinen
Kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри joutuu kärsimään videoidensa ja kirjoitustensa seuraukset, mutta ei hän voi olla yksin syyllinen.

Jos ja kun tästä asiasta tehdään rikosilmoitus, niin esitutkinnassa pitää selvittää tarkkaan myös se, kuka tai ketkä ovat mahdollisesti yllyttäneet kirkkoherra Molaria näihin tekoihin.

15.9.2010 21:06 agendo2 (nimimerkki)
On selvää, että kirkko joutuu poistamaan Molarin palveluksestaan.

On merkki jostakin, kuinka ylimielisesti Molari yhä suhtautuu omaan työnantajaansa ja väittää, ettei hänelle tule seuraamuksia näistä viimeisistä tempuista.

15.9.2010 21:21 Hannu Berija-Rainesto
18.46 Pariisin rauhansopimukseen tuskin olen ennen vedonnut, mutta se sopii tilanteeseen hyvin. Kuvaamaan sitä kuinka kirkko syyllistyy sopimuksen rikkomiseen, jos ei tuomitse natsismia vaan sensijaan tuomitsee Molarin, merkittävän natsismin vastustajan.

Minä en kuulu kirkkoon, erosin siitä jo 16 vuotiaana. Minua ei kuitenkaan mitenkään estä tunnustamasta pappia joka on oikealla asialla, vaikka käsityksemme filosofian perukysymyksestä ovatkin vastakkaiset. Molari on oikealla asialla ja se tulee tunnustaa!

Jutun julkaiseen lehden tulee antaa korjata artikkelinsa ja tutkia uudelleen kirjoitustensa taustat. Minä olen myös anteeksi antava kuten huomaatte, mutta en tee sitä tuomareille jotka ovat minua vastaan rikkoneet!

15.9.2010 21:52 agendo2 (nimimerkki)
Manaajapappi-Molarin tempausten tukijoina näyttäisi olevan yksi julki-kommunisti ja Abdullah Tammi, joka samalla mainostaa itseään työväenpuolueen ehdokkaana. Ei ole tungosta ympärillä.

15.9.2010 22:00 agendo2 (nimimerkki)
Tähän saakka Molarin tapaus on ollut enemmän esillä mediassa Venäjällä kuin Suomessa. Nyt se tulee paisumaan Suomessakin, kuten muidenkin kohudosentin uhrien tapaukset. Iltalehti ammentaa papin tapauksesta lisää haastatellen eri tahoja ja muut lehdet perässä.

15.9.2010 23:56 Satunnainen poikkeaja (nimimerkki)
Anteeksi seuraamattomuuteni ja tietämättömyyteni, mutta kysyn kuitenkin.

Miten ns. Abdullah Tammi on onnistunut vakaumuksestaan (jonka siis päättelen nykyisestä ns. nimestä) huolimatta asettautumaan Molarin puolelle? Tietääkö kukaan..?

16.9.2010 02:37 Vieras (nimimerkki)
Tammi on vakaumuksellinen kommunisti, joka on aatteensa vuoksi soluttautunut erilaisiin järjestöihin alkaen uusnatseista jatkuen erilaisten uskonnollisten järjestöjen kautta muslimeihin. Kaikissa järjestöissä hänen tarkoituksenaan on ollut vahingoittaa yhteisöä, jonka luottamuksen hän on saavuttanut. Hänen uskonsa on aina ollut "kansa kaikkivaltias".

Tuossa taas ensimakua hänen elämästään vuonna 2008 tehdystä Ajankohtaisesta kakkosesta. http://www.youtube.com/watch?v=JNfytS6tmjs
Tammen KGB-menneisyydestä löytyy myös materiaalia tästä http://www.youtube.com/watch?v=2_UPTDm3OLs&feature=related

16.9.2010 07:33 Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)
Tälläinen "muslimi":

"Who is this person Tammi is hard to understand. What is known about him is his background as an activist in an odd Finnish neo-Nazi group, the gang of Pekka Siitoin.

After that he joined KGB, it is known that he brags about this stage of his career on TV, the videos can be found on YouTube.

Then he became Moslem, but the education is still a bit half-way, as he during the autumn trip was seen eating with good appetite in daylight during Ramadan. But he might be a good so-called useful idiot for his masters."

16.9.2010 07:45 Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)
Anteeksi "Satunnainen poikkeaja" rasistinen englannin kielen käyttöni:

"Поведение «мусульманина» Тамми понять очень трудно. Из его биографии известно, что он был активистом в одной скандальной финской неонацистской группировке, в банде Пекка Ситоин.

После этого он поступил на службу в КГБ. Известно, что хвастался об этом этапе своей биографии по телевидению, на Ютубе можно найти соответствующие видео.
Затем он стал «мусульманином». Однако его изгнали за связи с КГБ-ФСБ.
Во время осеннего «похода» этот «мусульманик» с аппетитом поглощал еду средь бела дня во время Рамадана. Для своих хозяев Тамми может служить тем, кого называют полезным идиотом."

16.9.2010 00:33 Pauli Saarinen
”Harras muslimi” Abdullah (Risto) Tammi on kirkkoherra Juha Molarin Юха Молaри ainoa tukija, kun Suomen antifasistinen komitea (SAFKA) - Антифашистский комитет Финляндии (АКФ) on hänet täysin hylännyt. Tammi on julkaissut Molaria puolustavan videon:

ABDULLAH TAMMI Suomessa on terroristien johtokeskus sekä toimitus
http://www.youtube.com/user/SOSIALISTINENTOTUUS
Videossa Tammi sanoo muun muassa: ”Tunnen Juha Molarin. Hän on jalo ja oikeudenmukainen ja taistelee hyvän asian puolesta. … Kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta riistää toisen ihmisen elämää. Minä olen uskonut aina ajatukseen, ei väkivaltaa. Uskon rauhanomaiseen ratkaisuun. Ainoastaan viranomaisilla on oikeus käyttää voimaa tilanteen edellyttämällä tavalla.”

Seuraava video näyttää, miten Venäjä ”käytti voimaa tilanteen edellyttämällä tavalla” Tšetšeniassa:

16.9.2010 01:24 Satunnainen poikkeaja (nimimerkki)
Niin.
Toisen terroristi on toisen vapaustaistelija.
Niinhän se on aina ollut.

Ainoa mikä tuossa oikeasti hämmentää on se, että herra ns. Abdullah kuulostaa kyllä pikemmin menneisyyden perään haikailevalta kommunistilta kuin rauhanomaiselta muslimilta.

Mutta vajavaisiahan me olemme vakaumuksissamme (tai niiden puutteessa) kaikki. Älkäämme siis tuomitko.

Pakko silti tunnustaa, että Chen kuva tossa taustalla herätti lievää hilpeyttä, vaikka kuinka yritin itseäni torua... ;)

Elämme erikoisia aikoja, käänsi asioita miten päin tahansa.

kiitos vastauksestasi, Pauli Saarinen.

16.9.2010 09:03 Örkki (nimimerkki)
Abdullah Tammi ei ole vakaumuksellinen muuta kuin sekopäisyydessään ja narsismissaan. Johan Bäckman ei itse selvästikään itse ole tyhmä, vaan ainoastaan erikoistunut keräilemään ympärilleen tyhmiä katkeroituneita narsuja. Ei safkasta löydy muita oikeasti vakaumuksellisia kommunisteja kuin Leena Hietanen, ja hänessäkin tyhmyys, katkeruus ja narsismi ovat ne varsinaiset määrittelevät ominaisuudet.

16.9.2010 12:54 Pauli Saarinen
Kyllä Suomen antifasistisessa komiteassa (SAFKA) - Антифашистский комитет Финляндии (АКФ) saattaa olla muitakin vakaumuksellisia kommunisteja kuin Tankki-Leena Hietanen.
Hietanen on ehkä ainoa vakaumuksellinen stalinisti. Hänen mukaansa Stalinin toimeenpanema kansanmurha oli tarpeellinen, jotta Neuvostoliitto saatiin pidetyksi koossa. Ihmishengillä ei ole väliä, kun imperiumi pysyy koossa.

Putinin ajatusmalli on varsin stalinistinen. Venäjän pitäisi olla alueellisesti suurvalta, vanha Neuvostoliitto. Kaukasian valtioiden eroamista Venäjästä ei sallita, vaan käydään katkeraa ja tuhoisaa sotaa. Unelmoidaan Baltian maiden liittämisestä Venäjään ja tehdään jatkuvaa neulanpistopolitiikaa apartheid-väitteillä.

Tommi Lievemaa saattaa olla vakaumuksellinen kommunisti, mutta hän hakee ystävät kaukaa ja viholliset läheltä. Lievemaa kirjoittaa pääasiassa ihannevaltioistaan Pohjois-Korea, Kuuba, Venezuela jne.

Kirkkoherra Juha Molaria hyvin määritteleviä ominaisuuksia ovat fundamentalistinen putinismi ja narsismi. Narsistit samastuvat suuriin johtajiin ja seuraavat heitä sokeasti. Molarille suuria johtajia ovat Putin ja Bäckman. Kommunistiksi tai stalinistiksi Molaria ei voi sanoa.

KGB-miehenä Risto Tammi pyrki aikoinaan soluttautumaan milloin mihinkin joukkoon. Sama menettely näyttää jatkuvan. Viimeksi hänestä tuli harras muslimi. Kun soluttautumien ei onnistunut, parta on ajettu ja pukeutuminen muutettu länsimaiseksi.

16.9.2010 09:27 Kalevi Wahrman
Tässä Storsjön uusimmat höykkäykset Juha Molaria vastaan, suoraan
etusivulla ison kuvan kanssa.

Sivut tallennettuna Freezepage palveluun (turvallinen):
Etusivu:
http://www.freezepage.com/1284583370RIWIVYMSXV
Finnish priest asks Russian FSB to eliminate Kavkaz Center, kill
journalists, and blow up KC servers
http://www.freezepage.com/1284583229KXOICVSRTU
Youtube video englanninkielisin tekstityksin:
http://www.youtube.com/watch?v=RZMWF_Riv10
Kavkaz Centerin lukijat ovat aika harvassa, videollakin on vain 245 katsojaa.

16.9.2010 10:13 Pauli Saarinen
Lienee syytä kysyä Kalevi Wahrmanilta, kuka on hyökkääjä ja kuka puolustaja?

Kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри on hyökännyt Storsjötä vastaan vaatien Storsjötä tapettavaksi ja hänen ylläpitämiään tietokonepalvelimia räjäytettäväksi.

Nyt Wahrmanin kirjoituksen mukaan Storsjö hyökkää Molaria vastaan, kun Storsjö ainoastaan kertoo, miten häntä vastaan on hyökätty.

Tyypillistä peilipropagandaa, jossa puolustajasta tehdään hyökkääjä.

16.9.2010 14:05 Mikael Storsjö (nimimerkki)
Kaikki Safkalaiset eivät nuku vaikka ilmeisesti häpeissään ovatkin hiljaa. Tuo linkki vie sivulle, jossa Petri Krohn on tallentanut Kavkaz-Centerin sivun. Mutta miksi mennä merta edemmäs kalaan - löytyyhän tuo sivusto osoitteella http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2010/09/14/12509.shtml

En ymmärrä mitä hyökkäyksiä tuolla sivustolla on, ja mikäli hyökkäyksiä esiintyisi, miten ne on liitettävissä minun henkilööni. Kohta kai Molari väittää että juttu on Heidi Hautalan kirjoittama ja Jukka Mallisen kääntämä?

YouTuben laskentatavan mukaan noita filmejä on kohta katsottu 10.000 kertaa - ja filmit ilmeisesti löytyvät muissakin foorumeissa.

16.9.2010 10:48 Agneta Storsjö (nimimerkki)
Tarina jatkuu--> tänä aamuna löysin autoni ikkunasta kirjeen: "Satanan terroristi sika tää päätyy vielä ikävästi. Lopeta tämän tai.....tiedät varmaan mitä tarkoitetaan. Tiedetään kaiken sinusta ja perheestä lapsista... Usko olemme ajan tasalla joka hetki ja seurataan mitä tapahtuu. Ollaan vahvoja ja voitamme taistelun. keksitään keinoja ihan varmaan."

Kuten huomaatte aika huonolla suomella - ehkä tarkoituksella. Nå poliisille uusia töitä taas:)

16.9.2010 11:18 Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)
AS: tänä aamuna löysin autoni ikkunasta kirjeen: "Satanan terroristi sika tää päätyy vielä ikävästi. Lopeta tämän tai.....tiedät varmaan mitä tarkoitetaan. Tiedetään kaiken sinusta ja perheestä lapsista... Usko olemme ajan tasalla joka hetki ja seurataan mitä tapahtuu. Ollaan vahvoja ja voitamme taistelun. keksitään keinoja ihan varmaan."

Tämä on juuri se tavoite, "häpäisyn" lisäksi, johon vihajärjestö SAFKA näillä nimien, asuinpaikkojen, osoitteiden, IP-osoitteiden, valokuvien jne. pyrkii. So. joku hullu ottaisi lain omiin käsiinsä.

Hyvä, että jutun tutkinta on vahvasti poliisin käsissä. - Mutta hymy pois, asia ei ole enää sitä. Tämä on syytä ymmärtää, sillä juttu on jo kansainvälisellä tasolla. Voidaan mielestäni sanoa, että pappi päästi Pirun irti.

16.9.2010 12:00 Pauli Saarinen
Saattaa olla niin, että Juha Molari ja Abdullah (Risto) Tammi eivät enää itse uskalla ryhtyä häirintätoimiin Suomenlinnassa, mutta he saattavat yllyttää muita tällaisiin toimiin.
Minulla on sellainen mielikuva, että Molarin ystävä Kalle J. Miettinen ei asu Helsingin seudulla. Muuten olisin ollut valmis väittämään, että kyseinen teksti on Miettisen käsialaa.

Sitä, jonka kotirauhaa rikotaan ja henkilökohtaista turvallisuutta uhataan, ei kiinnosta uhkaajan motiivit, vaan se kuinka toiminta voidaan estää.

Rikosilmoitus kotirauhan rikkomisesta, mikäli sitä ei ole jo tehty, on ensimmäinen toimenpide. Kirkkoherra Molarin työnantajalle, Espoon tuomiokapitulille, on myös ilmoitettava asiasta.
Kirkkoherra Molarille ja Abdullah Tammelle voi esittää myös lähestymiskieltoa.

Kotinne alkaa kohta olla Suomenlinnan tärkein turistinähtävyys. Odotan, koska kirkkoherra Molari toimittaa kodistanne tiedon Helsinki This Week -julkaisuun.

16.9.2010 11:57 Jukka Remes (nimimerkki)
Agneta Storsjön saaman uhkauksen johdosta: Kirkkoherra Molarilla olisi nyt oivallinen tilaisuus sanoutua irti kaikenlaisesta väkivallasta, niin pappina kuin yksityishenkilönä. Sitä hän ei ilmeisesti voi tehdä, koska joutuisi omasta mielestään perääntymään. Sen sijaan hän kiittelee palstallaan Hannu Rainestoa tämän vihaa puhkuvasta tukiviestistä. Kun Molarilla ei varsinaista esimiestä ole, hän on päässyt kehittämään itselleen virtuaalitodellisuuden. Ei ole tästä päivästä, että suomalainen kirkkoherra lähettelee julkisesti pyyntöjä FSB:lle, sisälsipä pyyntö mitä tahansa. Jos väkivaltaisen ilmapiirin luominen on ollut - itsensä munaamisen ohella - Molarin missio, siinä hän on onnistunut.

16.9.2010 12:30 agendo2 (nimimerkki)
Molarin toiminta on vastannut hyvin SAFKA:n pääideologi Bäckmanin tavoitteita. Papin toteuttamina ne saavat enemmän huomioarvoa kuin muuten.

Bäckmanin omakin toiminta on perustunut pitkälle härskiin propagandaan ja mielenosoituksiin.
Kuvio on saanut lisää piirteitä inhottavasta häiriköinnistä.

Kenties kohudosentti yrittää säästää omaa turvallisuuttaan ja mainettaan tutkijana, kun on vetäytynyt syrjään tsetseeni-jahdista ja viimeaikaisista "rettelöinneistä".
Hänen kannaltaan pappi on pian hänelle valmis marttyyri.

16.9.2010 12:52 Pauli Saarinen
Ei kohudosentti Johan Bäckman Йохан Бекман ole tehnyt tieteellistä työtä väitöskirjansa jälkeen. Onko kukaan nähnyt yhtään vertaisarvioitua julkaisua tieteellisessä julkaisussa tai konferenssissa? Bäckman ei ole tutkija, vaan dosentin titteliä hyväksikäyttävä propagandisti.

Kohudosentti Bäckman pyrkii säästämään itseään rikosoikeudellisilta seuraamuksilta ja antaa "alaistensa" tehdä likaisen työn. Kirkkoherra Molari on yksi pieni pelinappula hänen työssään.

16.9.2010 12:13 agendo2 (nimimerkki)
Tynkä-Karjalan Antti: "Voidaan mielestäni sanoa, että pappi päästi Pirun irti."

Pappi-Molarin manausnäytelmä Tuomiokirkon portailla Tammen tököttäessä vierellä pirun kuva edessään oli niin täynnä kovaäänistä sielunvihollisen kaikkien nimien huutelua, etten ihmettele, jos temppu teki juuri Antin kuvaaman irtipääsyn. Ainakin kova tuulen puhuri yltyi, mitä enemmän Molari huuti paholaista torveen. Molarin käsissä oleva kansio pyrki vastustamaan papin toimia ja liperit lepattivat tuulen voimasta.

Rukousliturgia yhdessä paholaisen huuteluun megafonilla eivät ole kuuluneet luterilaiseen käytäntöön.

Papilla on hyvin outoja uskonsa ilmauksia, jotka eivät ole ollenkaan luterilaisen opin mukaisia, kuten vaikkapa peseytyminen Putinille pyhitetyssä lähteessä Venäjällä, jossa pappi koki peseytyvänsä synneistään.

Tämäntapaiset opilliset harhakäsitykset eivät ole inhimillisiä ylilyöntejä, vaan jotain aivan muuta.
Sanomattakin on tässä vaiheessa selvää, ettei Molarin toiminta muutenkaan vastaa luterilaisen papin vakaumusta.

16.9.2010 12:40 Pauli Saarinen
Seurakunnan työt eivät taida paljoa rasittaa kirkkoherra Juha Molaria Юха Молaри. Siitä ovat osoituksena jo kaksi tänään ja kolme eilen julkaistua blogia.

Kirkkoherra Juha Molari on ”harrastuksena selvittänyt verkostojensa kanssa” ja omatoimisesti niin yksityiskohtaisesti kuin kokonaisvaltaisesti, millainen seurannaisvaikutus olisi Suomen evankelisluterilaisen kirkon ja tuomiokapitulin myötämielisestä yhteistoiminnasta Venäjän separatismia ja jopa terroristijärjestö ”Kaukasian emiirikuntaa” tukevan Kavkaz Centerin kanssa.
Sen jälkeen hän siirtyy suomalaisten kirkollisten työskentelijöiden viisumin sisältöön ja oikeuteen Venäjällä tapahtuvaan työntekoon.

Vaikuttaa tyypilliseltä safkalaiselta, lapselliselta uhkailulta ja kiristykseltä. Toisessa blogissaan rauhantahtoinen kirkkoherra siirtyykin sitten jo ydinohjuksiin.

16.9.2010 13:13 Pauli Saarinen
Minkähän takia kirkkoherra Juha Molari Молaри viittaa blogissaan Novaja Gazetan toimittaja Olga Bobrovan artikkeliin?
http://fifi.voima.fi/artikkeli/2010/huhtikuu/kaukasian-emiraatti-valtio-...

Molari on aikoinaan todennut Novaja Gazetan Venäjän huonoimmaksi roskalehdeksi, johon ei saa tehdä viittauksia hänen bloginsa kommenteissa.

Nyt, kun kommentointi on kielletty Molarin blogissa, hän viittaa Novaja Gazetan tekstiin varsinaisessa kirjoituksessaan.

16.9.2010 15:12 Jukka Remes (nimimerkki)
Kun Molari ei salli kommentointia omiin kirjoituksiinsa, lainaan keskustelua jatkaakseni hieman hänen viimeistä blogiaan:

"Tiesin jo omasta kokemuksestani, että olen tyhmä mies. Yllätys oli kaikesta huolimatta, että minua pidetään niin syvästi idioottina kuin tulkitsijat tekivät sensuroimaani videota arvioidessaan. Jopa Iltalehden toimittaja piti minua täytenä idioottina. Julkisuudessa esitetyt ilmaukset ikään kuin olisin tehnyt "tappovideon" eivät kerro myöskään paljon ko. tulkitsijoiden lahjoista ja tahdosta. Jos minulla olisi ollut halu kutsua tuollaisiin kyseenalaisiin tekoihin, en kai olisi kertonut asiaani suomeksi julkisessa videossa, vaan olisin välittänyt pyyntöni ehkä esimerkiksi venäjäksi, hepreaksi tai englanniksi (riippuen kenelle viesti pitäisi välittää) salaisesti ilman mitään videota. Haloo!

Suomenkielen ja julkisen videon, vaikka jo sensuroidun mutta erään toisen henkilön laittomasti levittämän, tarkoitusperä on epäilemättä ollut alusta alkaen kansalaiskeskustelu Suomessa: kansalaisyhteiskunnan tuomio Kaukasian emiirikunnan hyväksi tehtävälle työlle ja asiaa koskevan julkisen keskustelun virittäminen. Tehtäväni on toistaiseksi onnistunut 50 %:sti. Epäonnea on vain, että videotani levitetään vastoin ns. respektio-oikeuttani. Poliisi puuttuu ajallaan kyseisen oikeuden loukkaamiseen ja asian johdosta minulla on oikeus vahingonkorvauksiin."

Tässä ei ole tarpeen kommentoida Molarin respektio-oikeutta, jonka suhteen hänen kantansa on hieman kahtalainen: toisaalta kaikki, mitä hän poistamallaan videolla sanoi, oli tarpeen keskustelun herättämiseksi, ja toisaalta näin ei ollutkaan. Vaikka olen tulkitsijana Molarin mielestä vähälahjainen, olen ollut havaitsevinani, että ihminen ei vapaudu tyhmästä teostaan huudahtelemalla, ettei kai hän noin tyhmä voi olla. Lopputulokseksi muodostuu vain kuva kirkkoherrasta, joka manausten ja englanninkielisten yhteydenottojensa jälkeen on menettänyt kokonaan harkintakykynsä. Vähin, mitä hän voisi tehdä, olisi sanoutua irti kaikesta väkivallasta ja myöntää edes sen verran, että ihmisen tuhoaminen ja tappaminen on yksi ja sama asia. Tässä suhteessa ovat eri mieltä olleet lähinnä saksalaiset natsit.

16.9.2010 16:32 Pauli Saarinen
Kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри sanoo, että hänen videotaan on levitetty vastoin hänen respektio-oikeuttaan.

Respektio-oikeus suojaa ensisijaisesti tekijän henkilön mainetta kieltäen teoksen muuttamisen tekijän kirjallista tai taiteellista arvoa loukkaavalla tavalla. Huomattavaa on, ettei respekio-oikeuden nojalla voida kieltää parodioita eikä erinäisiä ivamukailuja.

Tässä tapauksessa kukaan ei ole muuttanut kirkkoherra Juha Molarin teosta tekijän kirjallista tai taiteellista arvoa loukkaavalla tavalla. Kukaan ei ole toistaiseksi tehnyt kirkkoherra Molarin videosta edes parodiaa tai ivamukailua.

16.9.2010 17:15 Kalle K. Korkki (nimimerkki)
Heidi Tuominen kylvää blogissaan pelkoa antifasistien keskuuteen seuraavasti:
"Kavkaz center, jolla on useita suomalaisia tukijoita, on tällaisen terroristi järjestön yksi vaikutus mahdollisuus."
"Kyseisillä sivuilla myös jatkuvalla syötöllä nimetään suomalaisia ihmisiä, eivätkä näin nimetyt voi mitenkään tuntea oloaan turvalliseksi."

Kysymyksiä
Miksi antifasistien pitää nyt tuntea olonsa Suomessa nyt turvattomaksi tshetsheenien takia siitä syystä, että suomalaiset antifasistit ovat saaneet sanottavansa kansainvälisen levitykseen?
Jos nyt pitää oikein pelätä, niin miksi pastori Juha Molari ja jotkut muutkin ovat menneet vaarantamaan lapsensa ja perheensä turvallisuuden ryhtymällä julkiseen taisteluun tshetsheeniseparatisteja ja suomalaisia vastaan Suomessa? Onko harkinta ja riskinarviointi heillä siis pettänyt?

Vastausta on edelleen vaille usein kysytty asia. Missä tarkoituksessa antifasistit ovat levitelleet heitä vastustavien henkilöiden valokuvia, osoitetietoja, yhteystietoja ja jopa kotikatunäkymiä internetin välityksellä? Seurauksena on ollut useita uhkauksia ja ainakin yksi vapaa-ajan asuntoon murtautuminen sekä paikkojen penkominen. Miksi suomalaisille kanssaihmisille pitää tehdä tällaista, vaikka ovatkin asioista eri mieltä?

Miksi antifasistien pitää ylipäätään lietsoa heidän kaltaistaan vihapropagandaa? Jatkuva vihan lietsonta synnyttää vihaa, jolla tietysti voi olla myös seurauksensa. Ilmeisesti jotkut antifasistien tukijat ovat nyt ymmärtäneet jonkun asian väärin, jos ovat jo syyllistyneet laittomiin tekoihin (uhkauksiin yms).

Tulee muistaa, että Suomessa neljännes kansasta kärsii ainakin ajoittain mielenterveysongelmista. Antifasistien keskuudessa prosenttiosuus taitaa olla ainakin kolminkertainen.

Puupäitä löytyy Suomesta joka lähtöön, jos oikein ruvetaan yllyttämään. Silloin voi tietysti tapahtua mitä vaan. Molarinkin mielestä elämässä voi sattua kaikenlaista. Pappi on niitä harvoja, joka julkisesti toivoo vastustajilleen pahaa aina tuhoutumiseen asti. Suomalaisen sananlaskun mukaan metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan.

Suomessa asuvia tshetsheenejä antifasistien tuskin tarvitsee pelätä. He tuskin vaarantavat oleskeluaan täällä ryhtymällä johonkin konkreettisiin toimenpiteisiin. Enemmän Molarin varmaan kannattaa pelätä omia, jotka haluavat asialleen marttyyrin.

16.9.2010 18:14 Kalle K. Korkki (nimimerkki)
Tässä lainauksia antifasisti Tommi Lievemaan eilisestä blogista:

"Maahanmuuttajavihamieliset, islamofobiset ruotsidemokraatit joutuvat piilottelemaan itseään ihmisten suuttumukselta. Puolueen aktiiveilla on salaiset osoitteet, poliisia tarvitaan usein puolueen tilaisuuksissa, koska ne saavat liikkeelle aina myös rasismin vastaiset voimat (joita Ruotsissa vielä on runsaasti)."

"Näin siis länsinaapurissamme. Kaikki nämä reaktiot kertovat siitä, että Ruotsissa on kaikesta huolimatta vallalla edelleen pääsääntöisesti internationalistinen, antirasistinen ja -fasistinen ilmapiiri."

Em. mielipiteistä voi hyvin päätellä millainen yhteiskunta olisi suomalaisille antifasisteille mieluinen. Sellaisessa antifasistien vastustajat joutuisivat suojelemaan identiteettiään ja fyysistä koskemattomuuttaan kaikin keinoin, niin kuin valtaosa kommentojista on ennakoivasti tehnytkin.
Suomalaiset antifasistit puolestaan vastustajiensa koti- ja työpaikkaosoitetietoja levittämällä yrittävät todennäköisesti yllyttää kannattajiaan ja symbatiseeraajiaan hyökkäyksiin näihin kohteisiin. Pienessä mittakaavassa, lähinnä uhkauksina näin on jo tapahtunutkin.

16.9.2010 18:35 Pauli Saarinen
Suomen antifasistinen komitea (SAFKA) - Антифашистский комитет Финляндии (АКФ), kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри etunenässä on aloittanut Kavkaz Centerin vainon, koska se on nyky-Venäjän politiikan mukaista. Venäjän johto ei tunnusta, että Kaukasuksella soditaan. Venäjän näkemyksen mukaan kysymys on vain taistelusta terroristeja vastaan.

Fundamentalistisena putinistina ja "FSB:n ystävänä" kirkkoherra Molarin on täysin mahdoton myöntää, että hän on väärässä. Eihän hänen idolinsa, pääministeri Putin erehdy tai tee vääriä päätöksiä.

Kaikkein suurimman virheen teki henkilö, joka aikoinaan humalaisen päähänpistosta käynnisti ensimmäisen Tšetšenian sodan. Loppua ei näy.

Henkilötietojen luvaton levittäminen internetissä on osa Safkan pelottelutaktiikkaa. Minustakin on jo levitetty lähes kaikki olennaiset tiedot. Henkilötunnus, luottokortin numero ja valokuva vielä puuttuvat, mutta eiköhän sekin järjesty Safkalta.

Mielenterveysongelmat lisääntyvät ja kuten kirkkoherra sanoi, silloin voi sattua kaikenlaista.

16.9.2010 17:15 Jukka Remes (nimimerkki)
Pauli Saarinen: "Kukaan ei ole toistaiseksi tehnyt kirkkoherra Molarin videosta edes parodiaa tai ivamukailua." Tästähän Molarin 'respektio-oikeudessa' on kysymys, hän teki parodian jälleen ihan itse.

16.9.2010 18:38 Pauli Saarinen
Olet varsin oikeassa. Kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри teki parodian aivan itse ja näyttää jatkavan sitä blogisaan. Loppua ei näy.

16.9.2010 18:44 Pauli Saarinen
Ihmettelen vielä sitäkin, olisiko kirkkoherra Juha Molarin Юха Молaри videossa voinut olla kirjallisia tai taiteellisia arvoja.

Parodian puolelle tämä alkaa kääntyä.

16.9.2010 20:17 Vanha demari (nimimerkki)
Juuri näin tapahtui. Hyvin sanottu!

16.9.2010 18:41 agendo2 (nimimerkki)
Kalle K Korkki on oikeassa. Molari ei tiedä, mihin joutuu Bäckmanin marttyyrina. Tämän päivän marttyyrit ovat kohudosentin mielestä parhaita aseita propagandassa isovenäläisyyden puolesta.

16.9.2010 18:52 agendo2 (nimimerkki)
Pauli Saarinen: "Venäjän johto ei tunnusta, että Kaukasuksella soditaan."

Tämä on se "pihvi", jonka puolesta suomalainen pappi-Molari on lähtenyt taistoon ja käyttää monenlaista teatteriluontoista menetelmää.

Luuleeko hän saavuttavansa teoillaan idolinsa Putinin suosiota?
Vai luuleeko hän saavuttavansa FSB:n suosiota?
Missä näkyy papin suosio?

16.9.2010 18:55 agendo2 (nimimerkki)
Ylläolevasta kommentista unohtui viimeinen kysymys:
Luuleeko pappi teoillaan säilyttävänsä kohudosentin suosion?

16.9.2010 19:23 Pauli Saarinen
Ei kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри voi näillä tolkuttomilla kirjoituksillaan ja videoillaan säilyttää kenenkään suosiota.

Yleisen elämänkokemuksen valossa jokainen ajatteleva suomalainen näkee kuinka yliampuvia ne ovat.

Minusta tuntuu siltä, että myös itäisen maan tietäjät alkavat kyllästyä kirkkoherran ja Abdullahin vouhotukseen, koska se vahingoittaa myös Venäjän mainetta maailmalla.

Mielenterveyden ongelmista kärsivät voivat kuitenkin ottaa Molarin tekstit tosissaan ja se on vaarallista.

16.9.2010 21:18 Agneta Storsjö (nimimerkki)
"Mielenterveyden ongelmista kärsivät voivat kuitenkin ottaa Molarin tekstit tosissaan ja se on vaarallista"

Sehän nähtiin tänä aamuna :-/

16.9.2010 23:45 Pauli Saarinen
Kommenteissa on aikaisemmin kirjoitettu narsismista, joka on kirkkoherra Juha Molarin Юха Молaри yksi määräävä luonteenpiirre. Molari on tarkastellut itse aihetta blogissaan ”Jokaisen seurakuntapapin lukemistoa”
http://juhamolari.blogspot.com/2008/11/jokaisen-seurakuntapapin-lukemist...

KARISMAATTIS-NARSISTINEN RIIPPUVUUS JOHTAJASTA
Lopulta Post selvittää narsismia ja karismaattista johtaja-seuraaja –suhdetta. Karismaattisen johtajan suhde ”peili-nälkäiseen” persoonaan tai ”ideaali-nälkäiseen” persoonaan selittää paljon myös kristillisten seurakuntien epäterveistä riippuvuussuhteista. Post ei puhu niinkään eheyttävistä karismaattisista johtajista, jollaisiksi hän arvostaa Kemil Ataturkin, Mahamatha Gandhin ja Martin Lutherin King Jr:in, vaan karismaattisista johtaja-seuraaja –suhteista, johon liittyy usein destruktiivinen – rikkova – karismaattinen johtajuus. Post tahtoisi pohtia tarkemmin, mikä on seuraajien näkökulmasta se, että johtaja kohoaa niin magneettiseksi, puoleensa vetäväksi. Seuraajat tekevät johtajasta jotensakin yli-ihmisen, uskovat sokeasti ja antavat emotionaalisen tuen johtajalle.
Post liittyy Wilnerin (1984) tutkimukseen, jonka mukaan karismaattinen johtajuus ruokkii fragmentoitunutta tai heikkoa minän rakennetta. Kliiniset tutkimukset yksilöistä, joilla on narsistinen persoonallisuushäiriö, ja seikkaperäiset tutkimukset karismaattisiin uskonnollisiin ryhmiin liittyvistä ihmisistä sekä ryhmän toiminnasta havaitut psykodynaamiset seikat tukevat Postin mukaan Kohutin, Kernberg ja Volkamin havaintoja johtaja-seuraaja –suhteista.

Kohut saattoi pitää narsistista persoonallisuutta myös osana normaalia minäkehitystä, kun taas Kernberg uskoi narsismin aina kehittyvän vain vastauksena psykologiseen varhaiseen vaurioon. Vastasyntynyt ei tee vielä eroa itsensä ja äidin välillä, vaan hän on universumi. Sittemmin syntyy idealisoitu minä lohkomisen avulla. Frustraatio siedetään sittemmin niin, että itseensä liitetään

Täydellinen: Jos minä en ole täydellinen, minä olen suhteessa johonkin täydelliseen.
Jos lapsi jostain syystä traumatisoituu kehityksensä kriittisessä vaiheessa, hänen minänsä on rikki, haavoittunut, loukkaantunut. Tällainen lapsi jää emotionaalisesti nälkäiseksi, ylikorostuneesti rakkautta ja ihailua tarvitsevaksi. Nämä henkilöt saavat omalle arvottomuuden kokemukselleen karismaattisessa suhteessa johtajaan. ”Uskon narsistisen transferenssien elementit olevan läsnä kaikissa karismaattisissa johtaja-seuraaja –suhteissa, ja joissakin karismaattisissa johtaja-seuraaja –suhteissa ne ovat ratkaisevia determinantteja” (Post 2004: 191).

16.9.2010 23:56 Molari-huumorin ystävä (nimimerkki)
Kirkkoherran ailahtelevuus ilmenee näköjään myös blogin pikasensurointeina. Voisikohan joku hänen blogiaan aktiivisesti seuraava henkilö laittaa aina lainauksena tänne kaikki sensuroidut tekstit, ettei kansa jäisi lyhytikäisistä huumoripläjäyksistä paitsi.

17.9.2010 02:43 Praha (nimimerkki)
Kaikki on tallessa, älä huoli.

17.9.2010 09:28 Pauli Saarinen
Pikkukylän papin elämä näyttää olevan harmaata ja pitkästyttävää.

Kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри 15.09.2010 blogissaan ”Tänään taivaasta satoi ihanaa vettä, mutta maassa roiskivat likalätäköt”:

”Pitkän aikaa meikäläisen pikkukylän papin elämä on ollut harmaata, mitään ei ole tapahtunut. … Jostakin syystä olen tuntenut käsittämätöntä pitkästyneisyyttä, jopa tylsistymistä hiljaiseen elämääni.
… Aamulla mieleni heräsi uneliaasta hiljaiselosta, kun Radio Rockin Heikelä Korporaatiosta (äänitteessä alkaen kohdasta 17:14) soitettiin. Iltalehti oli julkaissut jotakin merkillistä. Asiasta oli hyvä jutella ystävällisten toimittajien kanssa suorassa lähetyksessä ilman toimituksellista vääristelyä, …”

17.9.2010 17:20 Turvallisuuspäällikkö (nimimerkki)
Kyllä Juha Molaria kohtaan kohdistuva uhka voi olla todellinen, joten sitä on turha vähätellä. Sitä ei varmaan osata edes arvioida, mitä Molarin terrorismipuheista loukkaantuneet ääriislamistit voivat saada päähänsä. Varautumistoimenpiteiksi voisi suositella seuraavaa

1. Ns. maan alle meno.

Tätä varten Molari voisi käyttää aluksi vuosilomaa, virkavapaata, opintovapaata, vuorotteluvapaata yms. järjestelyjä.

Seurakunnathan nykyään suojelevat maahanmuuttajiakin tarvittaessa. Kyllä varmaan seurakunnat ottaisivat suojelukseensa oman kirkkokunnan papinkin. Eli piilottelupaikoista ei sinänsä olisi pulaa.
Samalla Molari voisi heittää seurakunnissa keikkaa, vaikka esim. 7-päivää-lehti voisi olla kokoajan kintereillä Molarin olinpaikan paljastaakseen jopa ilmiantopalkkiota vastaan.

2. Ero virasta

Ero kirkkoherran virasta vaikeuttaisi Molarin löytämistä huomattavasti. Nythän Molarin löytää helposti työpaikalta ja työtehtävistä.

Mahdollinen uhka voi vaarantaa myös Molarin läheisiä ja seurakuntalaisia kirkkorakennuksesta puhumattakaan.

3. Muutto uudelle seudulle

Täältä pääkaupunkiseutukunnalta Molarin löytää helposti, joten kannattaisi varmaan lähteä vähän syrjemmälle. Savonlinna voi olla kanssa liian helposti löytyvä paikka, mutta Saimaan saarista Molaria olisi vaikea löytää.

4. Matala profiili

Matala profiili seuraavat vuodet saisivat varmaan aikaan sen, että terroristien kostotoimenpiteet Molarin suhteen voisivat vaikka unohtua.

Matalaan profiiliin liittyy myös tavanomaiseen, huomiota herättämättömän auton käyttöön siirtyminen.

5. Muutto Venäjälle

Tätä ei voi suositella, koska ao. maassa islamilaisterroristeja riittää.

6. Tekniset turvallisuusjärjestelyt ja vartioliikkeiden palvelut

Nykyinen turvallisuustekniikka ja vartiointiliikkeiden palvelut antaa mahdollisuuksia monenlaiseen suojautumiseen, joten näitä mahdollisuuksia kannattaa hyödyntää.

7. Henkivartijoiden käyttö ja viranomaisapu

Tässä kohdin pitää varmaan turvautua vapaaehtoisapuun, mikäli sitä on saatavissa. Molarin omat rahat tuskin riittävät henkivartijoiden jatkuvaan käyttöön.

Tämänkaltaisissa uhkatilanteissa jatkuvaa poliisivartiointia ei ole saatavissa, vaikka nykyistä intensiivisempää Pohjan seurakunnan tilojen valvontaa olisikin sovittavissa.

8. Henkilökohtainen valmius vaaran kohtaamiseen

Ilmeisesti fyysistä valmiutta Molarilla löytyy, mutta henkinen valmius uhkien kohtaamiseen on huonolla tolalla.

9. Identiteetin vaihto

Tämä on sitten se toimenpide, mitä FBI olisi mahdollisesti jo Molarille suositellut, mikäli Molari toimisi USA:ssa.

10. Uudet sidosryhmät

Juha Molari on harrasteissaan ajautunut selvästi vääriin ympyröihin, mistä on omalle itselle ja perheelle aiheutunut monenlaista murhetta. Kannattaisi varmaan irrottautua tästä huonosta ja vahingollisesta seurasta.

Aika näyttää, miten Juha Molari ryhtyy vaalimaan omaa ja läheistensä sekä seurakuntalaistensa turvallisuutta. Vara ei venettä kaada.

17.9.2010 19:43 Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)
Tarkennus: "Turvallisuuspäällikön" on syytä muistaa, että ainut, jonka on todettu esittäneen uhkailuja, on kirkkoherra Juha Molari (Espoon tuomiokapitulin varoitus). - Hän ei siis ole uhri.

Nyt on seuraava uhkailu mediatietojen mukaan tutkinnassa niin poliisin kuin tuomiokapitulin osalta.
Muiden osalta mitään uhkailua ei ole todettu ja syytökset perustuvat mielipiteisiin, jotka pitemmälle vietynä ovat julkista herjausta, kiihotusta kansanryhmää vastaan, rasismirikos jne.

18.9.2010 00:14 agendo2 (nimimerkki)
Turvallisuuspäällikkö: "Juha Molari on harrasteissaan ajautunut selvästi vääriin ympyröihin, mistä on omalle itselle ja perheelle aiheutunut monenlaista murhetta. Kannattaisi varmaan irrottautua tästä huonosta ja vahingollisesta seurasta."

Siinä on kiteytetty ainut tapa, joka pappi-Molarin ja hänen perheensä tilanteen voi oikaista. Olen sanonut, että papin eksyminen SAFKA:n völjyyn (Johan Bäckmanin) on sokaissut hänet totaalisesti.
Todellinen havahtuminen oman tilan näkemiseen voi olla turha toivo, valitettavasti.

17.9.2010 19:23 Pauli Saarinen
Juha Molari Юха Молaри 16.09.2010 ”Juutalaista runoutta holokaustista”
http://juhamolari.blogspot.com/2010/09/juutalaista-runoutta-holokaustist...

”Holokaustista kertovat runot eivät ole sionismia, vaan syvällinen eksistentiaalinen kosketus ihmisen tuskaan. Tämä tuska paljastaa ihmisyyttä vihaavan fasismin, diskriminaation ja apartheidin vaarallisuuden: ihminen on ollut niin julma toista vastaan - ja on edelleen. Runojen jälkeen tulee kiitollisuus siitä, että onneksi natsi-Saksa kukistettiin. Voimme elää nyt erilaisessa ja paremmassa Euroopassa siihen verrattuna, jos natsismi olisi saanut määrätä Euroopan eetoksen.”

Niinpä niin. Stalin, ”Isä Aurinkoinen” ei koskaan murhauttanut ketään, ei ollut Gulagia ja Neuvostoliitossa elämä oli muutenkin aurinkoista – ainakin kirkkoherra Juha Molarin Юха Молaри mielestä.

17.9.2010 21:35 Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)
"According to a Finnish newspaper Kotimaa, dated September 15, the head of legal department Kapituli Board Espoo of the Finnish Lutheran Church, Kari Ventan, denounced "destructive rhetoric" of the Finnish Satanist pastor Juha Molari who recently asked the FSB to kill journalists of Kavkaz Center and blow up KC servers."

17.9.2010 21:39 Pauli Saarinen
Johan Bäckman Йохан Бекман, Johan Bäckman Йохан Бекман, missä olet? Kirjoittelet Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) - Антифашистский комитет Финляндии (АКФ) blogissa Lapista, mutta et lainkaan tue läheistä ystävääsi ja adjutanttiasi, kirkkoherra Juha Molaria Юха Молaри, joka on tällä hetkellä todellisissa vaikeuksissa. Molaria uhkaavat viraltapano ja rikossyytteet, mutta sinä vaikenet. Häpeäisit edes.

17.9.2010 22:29 Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)
Länsieurooppalaisen demokratian, ihmisoikeuksien ja sananvapauksien teemasta purkautuu Heidi Tuominen (SAFKA)Vesa Harisen blogissa:

"17.9.2010 21:08 Heidi Tuominen
Käyttäjän heidin kuva
Sananvapaus sinällään on aika harmillinen asia. Sillä voi saada paljon pahaa aikaan. Toisita voi vihjailla vaikka mitä pask... jäämättä kiinni. Sen voi tehdä sievästi sanomatta nimiä suoraan, niin että kaikille jää mielikuva, siitä kuka tekijä voisi olla.

Järjestöt voidaan leimata viha järjestöiksi. uhkailuja väitetään tehneen, kuitenkaan totuudella ei tunnu olevan mitään merkitystä enää kenellekään.

En tiedä kannatanko enää sanavapautta ja onko sitä loppujen lopuksi kaikilla kuitenkaan. Ihmiset saavat potkuja töistään jos netissä oman mielipiteensä esittävät. Tehnyt pari päivää todella pahaa seurata erään ihmisen ja järjestön mustamaalaus kampanjaa.

Poliisit eivät enää ota valituksia vastaan, paitsi muilta henkilöiltä. Minuakin on kohdeltu kuin julkkista, vaikka olen kotiäiti lapista. Ei kai blogin pitäminen tee kenestäkään julkkista?
Onhan se hyvä, että mielipiteensä saa julkaista, mutta samat oikeudet tulisi olla kaikilla..."

17.9.2010 22:36 Pauli Saarinen
Kirkkoherra Juha Molari Юха Молaри kertoo tapansa mukaan satuja. Tällä kertaa Heidi Tuomisen blogin ”Separatistinen terrorismiryhmä pesiytymässä Suomeen?” kommentissa:
http://heidin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/43972-separatistinen-terrorismiry...

17.9.2010 20:45 Juha Molari (ei kirjautunut) uusi
”YouTubessa on monia asetuksia. YouTubeen sijoittamani video oli eräänlaisessa "työtilassa" eikä ollut edes julkinen, suljin jo blogini, joka sekään ei ollut julkinen. Poistin videon jo ennen kuin Storsjö alkoi levittää sitä. Storsjö ei siis levitä minuan lataamaani videota, vaan hän on ladannut luvattomasti tekemäni videon YouTubeen ja levittää lataamaansa videota. Storsjön menettely on Suomen lain ja YouTuben selvästi jo lataussivulla lausumien sääntöjen vastainen.”

Kirkkoherra Juha Molarin blogi ei ollut suljettu, vaan oli erittäin julkinen, silloin kun minäkin sen luin. Blogissa oleva video ei suinkaan ollut ”eräänlaisessa työtilassa”. Kun luin sen, se oli aivan normaali Molarin blogiin sijoitettu video. Molarin kertoman mukaan blogi ja video olivat luettavissa ja katsottavissa noin neljä tuntia.

Poistin videon jo ennen kuin Storsjö aloitti levittää sitä, sanoo Molari. Ei kai kenelläkään ole tarvetta levittää videota silloin, kun pelkkä linkki videoon riittää. Minäkin laitoin blogiini linkin ja muutama tunti jälkeenpäin huomasin, että video olikin poistettu. Sitä ennen monet lukijat olivat kopioineet videon vastaisen varalle ja todisteeksi rikollisesta menettelystä.

Molari puhuu monin sanankääntein videon lataamisesta. Ei videon lataaminen ole tässä asiassa olennaista, vaan videon sisältö, jolla on rikosoikeudellista merkitystä.

Jotenkin Molarilla menevät sanat sekaisin muutenkin tuossa edellä olevassa tekstissä, koska hän puhuu luvattomasti tekemästään videosta.

18.9.2010 05:31 Mikael Storsjö (nimimerkki)
Lukekaa Molarin viimeistä blogia! Aion kommentoimatta lähettää vuodatuksen Espoon tuomiokapitulille. Molari kompromettoi itsensä ylitse sen tason mihin itse sanallisesti kykenen.
Pappi näkee virheitä sinä, että hänen itsensä jakeluun laittamansa video on vieläkin kansan luettavissa. Narsistin mielessä ei vika voi löytyä hänessä itsessään, siis joku ulkopuolinen (nyt siis minä) on riivattu, sielunviholliseen haltuun ottama yksilö. C'mon Molari - sinä tuon videon teit, sinä videossa puhut, sinä laitoit sen jakeluun. Sinä uhkaat ihmisiä tuhoamisella, sinä haluat räjäyttää toisten omaisuutta. Et voi syyllistää muita henkilöitä omista mokistasi, tai voithan sen tehdä mutta uskottavuus on lähellä absoluuttista nolla-astetta.

Näemme siis taaspa kerran uusi valheisiin rakentuva ajatusmalli. Déjà vu. Kirkkoherra ei säästänyt sanoja kertoessaan miten Pauli Saarinen oli vääristänyt hänen videonsa viestiä - kun video julkaistiin kirkkoherra olikin sielullisesti köyhä kuin kirkon rotta. Anteeksipyyntöä väärän todistuksen antamisesta lähimmäisestä - ei näkynyt eikä kukaan kai sitä odottanutkaan, vaikka pappi jäi kiinni rysän päältä.

Molarin vuodatuksesta ei ilmene se, että hänen itsensä videoima tapposaarna oli hänen itsensä vapaaseen jakeluun laittama tekele. Hän mokasi, raskaasti. Tulee taas Shakespearin Hamlet mielen - seuraavana päivänä päättäväisyyden raikas iho jo vaihtui sairaaksi jälkiviisauden kalpeudeksi. Miksi syyllistää ulkopuolisia - enhän minä huutanut "tuhoa, tuhoa" tai "räjäyttäkää" - sen teki kovasti kirkkoherra Molarin näköinen mies. Kohta 20.000 ihmistä ovat nähneet videon tappajapapin sielusta. Journalistina ja sananvapauden puolustajana pidän sinällänsä tämän ruman todellisuuden julkituominen oikein hyvänä tekona, toin harmittaa ettei kunnia oikeastaan kuulu minulle. Häpeän syvästi että oman kirkkoni sielunpaimen voi tällaista elämänkatsomusta edustaa. Haluan asiaan muutoksen ja eiköhän Espoon tuomiokapituli tunne kanssani myötähäpeää ja kurinpidollisesti huolehdi asian jatkokäsittelystä. Kehotan tämän blogin lukijoita käymään katsomassa mitä miehiä tämä "kyläpappi" onkaan:
http://www.youtube.com/watch?v=8xoOL48tNjQ .

Minä uskon, ihan vakavasti, että kirkkoherralla on psyykkinen persoonallisuushäiriö. Se ei kenties ole ihan tuollaista täyttä border line tilaa, mutta ongelmana on kuitenkin eri henkilöllisyyksien kamppailu yliotteesta samassa henkilössä. Siksi uskon hyvinkin, että hän toimii ihan OK pappina vanhassa kotikirkossani, mutta ymmärrän myös miten oman seurakuntaneuvoksen puheenjohtaja kertoo Västra Nyland -lehdessä että mies muuttuu muuksi heti kun lähtee pois Pohjan kirkosta. Persoonallisuushäiriö ei tule yksin, vaan aina siihen liittyy muita psyykkisiä sairaskuvia. Molarilla on mytomania aika vahvasti esillä - hän siis valehtelee ymmärtämättä sitä. Meidän on ihan turhaa ojentaa hänet totuuden tielle, hän ei kerta kaikkiaan ymmärrä että valehtelee kun näin tekee, ja kiinni jääneenä hän ei vieläkään pysty omalle egolle myöntämän asia. Googlaamalla löydätte tieteellisen pohjan väittämälleni. Tässä blogissa hänet on saatu rysän päältä kiinni hyvin monesta valheesta - Molari jättää asiat taaksensa eikä oikeastaan edes ymmärrä että olisi valehdellut.

Toinen erityispiirre Molarin sairaskuvassa on narsismi. Se ilmenee kahdella, hyvin tavanomaisella tavalla. Heikko itsetunto pönkitetään itsekehulla - kuinkahan monta kertaa olemme lukeneet kuinka laupea, hyvä ja rakastavainen ihminen hän on. Siis hänen itsensä kertomana. Toinen narsistin piirre on auktoriteettiuskoisuus, hän on usein johdettu ulkopuolisen auktoriteetin kautta tavalla joka hämärtää minä-kuvan. Molarille Putin on erehtymätön auktoriteetti, mutta vaikuttimet ja toinen esikuva löytynee Safkan peruskaartista.

Olen itse ihan tavallinen kaduntallaaja. Olen mutamaan otteeseen opiskeluaikana työskennellyt mielisairaalasta, se oli hyvin opettavaista aikaa. Analyysini kirkkoherran tilasta ei toki perustu ainoastaan omiin näkemyksiini, vaan katsottiin kerran erään oikeuspsykiatrin kanssa Molarin viime vuoden videoita ja näkemykseni perustuvat pitkälle ammattimiehen näkemysiin. Vaimollani on toimenkuva joka valitettavan usein saattaa hänet tekemisiin elämän varjopuolen kanssa, eli hullujen kanssa on päivittäin tekemisissä. Hänenkin analyysinsä Molarista on erittäin uskottava.

Katsokaa, hyvät ihmiset, uhkaajapapin tappajavideota - katsokaatte mimiikkaa, veltostuneita kasvoja, takertelevaa kielenkäyttöä, harittavia silmiä. On ilmeistä että puhuja on ollut hyvin vahvojen rauhoittavien lääkkeiden alaisena. Puhumme oikeastaan zombista.

Kirjoitukseni menee hiukan vaivaiskomiikan puolelle. En epäile hetkeäkään että ammattimaiset rikosilmoitustekijät tekevät tästäkin kommenttipuheenvuorosta rikosilmoituksen. Molarin kaveri Bäckman on tehnyt vastustajistaan jo yli 100 rikosilmoitusta - lähes kaikki ovat esitutkinnassa päätyneet epäasiallisina roskakoppaan. Molari kertoo blogistaan useasta rikosilmoituksesta minua kohtaan - Venäjän lehdistössä hän kertoo jopa että olisin vangittuna näiden ilmoitusten johdosta. Hän jättää, mytomaanina, kertomatta että hänen rikosilmoitukset jäävät silleensä koska niissä ei ole rikokseen liittyvää ydintä. Eihän 1800-luvulta kotoisin olevasta rikoslaistamme löydy rikosnimikettä nimeltään "Molari ei tykkää sinusta".

Molari on julkisesti rikkonut kotirauhaani. Hän järjesti koko organisaationsa voimin (osallistujina hän itse ja natsi-Tammi) "retken" työpaikalleni ja kotiini. Hän ilmoitti julkisesti Googlen satelliittikuvien kera minne ollaan menossa, nuo kaksi osoitetta. Kirkkoherrana hän on väestörekisteriviranomainen, olisi pitänyt tajuta että turvakiellon saanut perhe on saanut oikeuden pitää henkilötietonsa salasa, mutta kirkkoherra ei taaskaan välittänyt yhteiskuntamme suomasta yksityisyyden suojasta. Hän häiritsi perheemme lasta tavalla, joka minun läsnäollessani olisi johtanut väkivallan käyttöön - joka lapsiini tarttuu saa tuta todellisuuden jossa pahantekijä karkotetaan muille maille. Minun maailmassani puolustuskyvyttömiä lapsia ei saa ahdistaa, mutta Molari elää muissa maailmoissa. En saata ymmärtää että luemme samaa Raamattua, itse löydän Raamatussa elämänohjeita jotka tähtäävät inhimmilisyteen ja rakkauteen lähimmäistä kohtaan. Vihaa toki löytyy Vanhasta Testamentista, mutta eikös se ollut Jeesuksen päätehtävä ohjata ihmisiä suvaitsevaisuuteen ja irti vanhasta "silmä silmästä, hammas hampaasta" -ajattelusta?

Koen hyvin pitkälle että Safkalaisten kanssa pelaamme eri sarjoissa. Äly, analyysi, itsetutkinta ja pohdinta omista elämänarvoista lienevät ne arvot jotka tässä "pelissä" erottavat mestaruussarjan viidennestä divisioonasta. Perustavaa laatua oleva ero on myös se, että Safkalaisista puuttuu terve omanarvontunne ja usko ideoihinsa. Siksi ei synny heidän kanssaan varsinaista keskustelua asiapojalta - he vain syyttävät herjoja, valheita, uhkauksia, kunnianloukkauksia. Kun jäävät konnuuksistaan kiinni, he vaikenevat. Valheet toistuvat ajan kuluttua - ei kai kukaan epäile etteikö Pauli Saarinen taas kohtapuolin syytetään vääristelystä Molarin tappovideon osalta? Molari odottaa parisen viikkoa, kunnes lukijat ovat unohtaneet hänen tappovideonsa sisällön, sitten valhe taas toistetaan kunnes kuvittelee siitä tulevan totuus. Emmekä hetkeäkään epäile etteikö köyhäsieluisia adjutantteeja, jotain Krohneja ja Tuomisia, liittyy kuoroon.

Tästä saastasta on tehtävä loppu, kukaan tervejärkinen ei jaksa tunkiota penkoa kovinkan pitkään.
Molari laulaa liperinsä pois, Bäckmanista kuulemma on tekeillä miehen tekoja paljasta kokonaisesittely, Tammi on kohtalaisen epä-älykäs entinen natsi ja KGB-agentti (oikeastaan uskon KGB/FSB:stä parempaa, ei tuo mies olisi selvinnyt sisäänpääsykokeista, hän on Molarin lailla vain wannabee-agentti). Krohn pysyy taustalla kun kaverit joutuvat kiipeliin. Kohtapuolin pääsemme kyllä saastasta eroon - ilman lipereitä Molarikin on Venäjällä vaan ihan tavallinen kylähullu, joita kai määritelmän mukaisesti löytyy joka kylästä Peräseinäjokea myöten.

Tietty ongelma meillä on edessämme. Minuun, vaimooni ja perheemme lapsiin kohdistuvat uhkakuvat ovat hyvin vakavia. Tappajapappi uhoo että tuhoa, tuhoa. Jatkumona on perheeseeni kohdistuva vaino, enkä hetkeäkään epäile vainon lähdettä. Ihmettelen välillä, kuinka nuo riivatut kuvittelevatkaan että eteläpohjalainen mies antaisi periksi elämänkatsomuksestaan uhkailujen vuoksi. Tämän blogin lukee henkilö joka on asettanut muutama henkilö seuraamaan minua ja vaimoani ihan päivittäin. Mikä lieneekään tavoitteesi, se totisesti ei toteudu.

Minuun kohdistuva vaino on kuitenkin pientä ja vähämerkityksetöntä - puhumme yhteiskunnallisesta ongelmasta. Ruotsissa ja Tanskassa ääriryhmät ovat omaksuneet toimintamallin jossa virkamiehiä, journalisteja ja kansalaisjärjestöaktiiveja vainotaan netin kautta. Osoitteet ja puhelinnumerot kerrotaan julki, kehotetaan ihmisiä retkiin ja kotikäynteihin. Toiminta on jopa johtanut murhiin.

Haluammeko tällaista vihayhteiskuntaa Suomeen?

Tämä tapakulttuuri näyttää nyt rantautuneen Suomeen liperit kaulassa. Mielestäni meidän kaikkien täysjärkisten pitäisi kääntyä poliitikkojen, viranomaisten, journalistien ja kansalaisjärjestöaktiivien puoleen kertoaksemme, että JO RIITTÄÄ. Kitkekäämme nämä rikkaruohot pois ja pyrkikäämme siihen että Suomi on taas ihmisten välisessä yhteistoiminnassa lintukoto.

Saamme mitä todennäköisimmin Molarilta riisuttua liperit, tuo mies on häpeäksi kirkolle johon kuulun, mutta vihapropagandan vastustaminen vaatii myös muita toimenpiteitä. Pitää marginalisoida Safkalaiset, asettaa jäsenet lailliseen edesvastuuseen kun sanoin ja teoin hyökkäävät ihmisiä kohtaan. Pitää kerätä dataa, tehdä siitä vaikkapa nettisivusto, jossa kerromme heidän kommunisti- ja natsitaustoistaan, paljastamme heidän henkilökohtaisia ihmisoikeusrikkomuksiaan esim. lasten huoltajuusasioissa, julkaiskaamme papin paritusoikeudenkäynnin asiapaperit (käräjäoikeudessa Molari aikoinaan tuomittiin parituksesta, joku väärän valan tehnyt ystävä sai vankilatuomion), nostakaamme framille natsi-Tammen toilailut, puhdistakaamme Wikipedian heidän itsensä kirjoittamista itsekehuista, jne. Älkäämme pelätkö porukan "rikosilmoituksia" - kyllin monta kertaa "susi tulee" huutava tulee tosi tilanteessa suden syömäksi. Riisukaamme heidät, jotta kaikki näkevät kurjat olemuksensa.

Ne pahat teot jotka tuo likainen troikka (no onhan heitä enemmän mutta nimitys likainen tusina taas olisi lukumäärään nähden yliampuva) antaa minulle sen sisun, jolla haluan tämän agendan toteuttaa. Luulenpa että joutuvat toteamaan iskeneensä kirveensä kiveen.

Vielä lisäksi yksi toivomus - haluan että Pauli Saarinen lopettaa bloginsa ylläpidon!

Ei tänään, vaan kohtapuolin kun se tavoitteensa saavuttaneena voi väistyä. Paulilla on oikeus rauhallisiin eläkepäiviin. Kitkekäämme pellosta rikkaruohot pois jotta hän voi suoda itselleen parempaa tekemistä kuin hullujen jahtaaminen.

Mikael Storsjö

18.9.2010 14:10 Vierashihhuli (nimimerkki)
buuuuaaaa pappi julkaisi uuden videon- vapiskaa suomen terroristien ystävät!
Luulen että jo aikaa toimittaa pappia hoitoon

20.9.2010 19:55 Pauli Saarinen
Eipäs kiiruhdeta asioiden edelle. Toistaiseksi on vain syytä epäillä häntä useista rikoksista.
Odotan mielenkiinnolla papin terroristivideota, mutta en vapise. Sitä paitsi en ole koskaan ollut terroristien ystävä. Puolustan sananvapautta, että Kaukasian sodassa kuullaan molempien osapuolien näkemys.

Venäjä haluaa esiin vain oman näkemyksensä, että Kaukasiassa jahdataan terroristeja. Käymäänsä sotaa Venäjän hallinto ei tunnusta ja sen vuoksi pitäisi sensuroida kaikki eriävät näkemykset ympäri maailmaa.

19.9.2010 19:02 Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)
Missä viipyy rikosilmoitus Iltalehteä vastaan? Ei näy Suomen Antifasistisen komitean virallisilla sivuilla otsikkoa:
"Iltalehti poliisitutkinnassa"

20.9.2010 19:46 Pauli Saarinen
Ehkä he odottavat lisää lehtijuttuja.

23.9.2010 11:10 Pauli Saarinen
Heidi Tuominen on uhannut SENSUROIDA kommentteja blogistaan.

Seuratkaa tilannetta ja ottakaa hänen blogistaan kopioita riittävän usein. Jos huomaatte asiallisen kommentin poistetuksi, ilmoittakaa asiasta välittömästi päätoimittaja Markku Huuskolle, markku.huusko@uusisuomi.fi

Pauli Saarinen vainoaa Safkalaisia
19.9.2010 18:12 Heidi Tuominen 238 kommenttia, 2 uutta
http://heidin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/44225-pauli-saarinen-vainoaa-safk...
23.9.2010 10:43 Pauli Saarinen uusi

Heidi Tuominen 22.9.2010 23:24
Heidi: Reija Hirn. Toivon jatkossa asiallisempia kommentteja jopa sinulta. Venäläisten ihmisten panettelu menee jo liian pitkälle ja on verrattavissa jo kiihotukseen kansanryhmää vastaan. Itse olen vastuussa omasta blogistani ja minun on mietittävä mitä päästän läpi ja mitä en. Rikollisia tekoja en voi hyväksyä blogiini, joten seuraava Venäläisiä yleisesti mollaava kommenttisi lähtee poistoon...
KOMMENTOIJAT VASTAAVAT OMISTA TEKSTEISTÄÄN.
JOS HEIDI TUOMINEN LÄHTEE SENSUROIMAAN KOMMENTTEJA SEN PERUSTEELLA, ETTÄ VASTAUS EI MIELLYTÄ HÄNTÄ, TULEN VÄLITTÖMÄSTI VAATIMAAN, ETTÄ KOKO BLOGI SULJETAAN..
PAULI SAARINEN

23.9.2010 12:57 Heidi Tuominen
Sinäpä tuplajulkaiset kaiken? Kuitenkin blogisi on kokenut kommenttien kadon! Pitäisikö alkaa vaatimaan että blogisi suljettaisiin ;)

27.9.2010 22:20 Pauli Saarinen
Ei tuplajulkaisemisessa mitään pahaa ole. Paljon pahempi juttu on salassa tapahtuva sensurointi.

3.10.2010 14:32 Heidi Tuominen
Voipati voipati! Kuka ruoja sellaista harrastaa? Lisäksesi?

3.10.2010 15:54 Pauli Saarinen
En ole koskaan sensuroinut mitään salaa. Olen aikoinaan poistanut bolgista kaksi (2) Tapio 0. Nevan kommenttia, mutta kerroin, että olen poistanut ne ja syyn, miksi ne poistettiin.

En poistanut edes viimeisimmästä blogistani kolmea herjaavaa kommenttia, vaikka sain sähköpostissa kehotuksia niiden poistamiseen.

4.10.2010 10:12 Heidi Tuominen
Ja lisätään listaasi yksi Kalevin kommentti!!!! HYI! ainakin...

4.10.2010 11:40 Pauli Saarinen
Kysymyksessä oli lehtimainos, jota hän yrittää sijoittaa milloin minkin blogin kommentiksi. Luin tarkkaan tuon lehden ja siinä ei todella ollut mitään kyseiseen blogiin liittyvää.
Ilmoitin poistamisesta ja perustelin, miksi kommentti on poistettu.

4.10.2010 16:17 Heidi Tuominen
Annat kuitenkin kaikille ymmärtää, että minä salassa toisten kommentteja poistelisin! Vaikka aina ensin varoitan, että seuraava teksti poistuu jos kielenkäyttö ei parane ja sitten laitan poistamani viestin paikalle kenen kommentin olen poistanut ja mistä syystä!
Olet muuten aika tekopyhä!

4.10.2010 17:44 Pauli Saarinen
Kysymyksessä ei ole tekopyhyys. Havaitsin Heidi Tuomisen himoitsevan, kirkkoherra Molarin tapaan, sellaisten kommenttien poistamista, jotka eivät vastaa hänen aatemaailmaansa. Ei kommentteja voi poistaa sen takia, että henkilöillä on erilainen maailmankatsomus. Sitä kutsutaan sensuuriksi.

4.10.2010 19:29 Heidi Tuominen
Minun puolesta ihminen saa katsella maailmaa miten lystää, mutta en siedä kiroilua tai henkilökohtaisuuksiin meneviä loukkauksia blogissani! Minua saa haukkua, mutta jos haukkuminen menee viattomaan ihmiseen, jolla ei ole osaa/arpaa blogini kannalta, en voi mitenkään asiaa hyväksyä. Sano minua ihan miten vanhoolliseksi haluat, mutta tässä en taivu. Jokaista henkilöä olen varoittanut, että jos seuraava viesti sisältää samantyylisiä sanoja, poistan sen. En myöskään ensimmäiseen kyseisenlaiseen viestiin jaksa vaivautua.

Asiat voi esittää keskusteluissakin aikuisen tasolla. Kyseessä on kuitenkin julkinen foorumi, jossa voi olla alaikäisiäkin vierailijoita! Silloin tekstin on oltava sen suuntaista, että siinä ei esiinny rivouksia/kirosanoja/henkilökohtaisuuksiin meneviä loukkauksia.

Kyse on minun blogista, joka on MINUN keinoni tuoda esille näkemiäni epäkohtia. Jos joku haluaa perustaa oman blogin jossa viljellään asiattomuuksia, voi puolestani sen vapaasti tehdä.

Kenenkään kommentteja en ole poistanut sen takia, että mielipide olisi eri, kuin omani, silloinhan joutuisin poistamaan yli puolet kommenteista. Kenenkään kommenttia en ole sensuroinut muusta kuin edellä mainituista syistä.

Kutsu ihan vapaasti sensuuriksi. Minä kutsun SINUN toimintaasi tekopyhyydeksi. Ja se tästä asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti